ΝΕΟ
ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ CAMPAGNOLA STARK  Μ NEW ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ CAMPAGNOLA STARK Μ NEW ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Κωδικός: 860644
CAMPAGNOLA
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
550.00€
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας από τον διάσημο ιταλικό οίκο Campagnola.

Το Stark M είναι ένα ελαφρύ και ιδιαίτερα εύχρηστο εργαλείο, κατάλληλο για την κοπή κλαδιών διαμέτρου έως 32mm (αναλόγως σκληρότητας ξύλου).

Η μπαταρία του (Ιόντων-Λιθίου) είναι πολύ ελαφριά, με αυτονομία χρήσης 2-3 ώρες και βρίσκεται ενσωματωμένη στο εργαλείο προσφέροντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων, επιδεξιότητα και λειτουργικότητα κατά το κλάδεμα. Έτσι το ψαλίδι είναι πολύ πιο πρακτικό στη λειτουργία του και κάνει τις διάφορες λειτουργίες ευκολότερες και το κλάδεμα λιγότερο κουραστικό για τον χειριστή.

Όσον αφορά τις λειτουργικότητες, τα Stark M χαρακτηρίζονται από ένα αυτόματο σύστημα απεμπλοκής. Με το σύστημα αυτό όταν ένα κλαδί έχει μεγαλύτερη διάμετρο, το ψαλίδι αυτόματα ξανά-ανοίγει τις λεπίδες του έτσι ώστε να μην κολλήσει στο ξύλο και ο χειριστής του να μπορέσει να το απελευθερώσει από αυτό χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Κατάλληλο για την κοπή και το κλάδεμα αμπελιών, περιβολιών, εσπεριδοειδών, ελαιώνων, αειθαλών δένδρων και διακοσμητικών φυτών.

Εξοπλισμένο με 2 προγράμματα ρύθμισης ανοίγματος των λεπίδων (100% ή 70%) οι οποίες εμφανίζονται ευκρινώς στην ψηφιακή του οθόνη.

Διαθέτει επίσης σύστημα αυτόματης λιπανσης των λεπίδων και εκτελεί περίπου 80 κοπές ανά λεπτό.

Εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, το καινοτόμο αυτό ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας μειώνει αισθητά τις ώρες εργασίας  και κατά συνέπεια την κόπωση του χρήστη.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • 3 μπαταρίες Ιόντων – Λιθίου
  • Φορτιστής Μπαταριών 3πλής εξόδου
  • Θήκη Ζώνης
  • Σετ Λίπανσης